Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Værelser i Odense M

Du har søgt efter Værelser i Odense M.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værelser i Odense M.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger værelse i Odense M

Odense M er et område i forbindelse med centrum. Som navnet antyder og som kan skabe forvirring, står Odense M for Odense Midt. Det ligger lidt sydvest fra centrumdelen, syd for åen, men med meget nem og tæt adgang til centrum. Da området ligger syd for centrum, er det desuden i tættere afstand til den Fynske motorvej og dermed med forbindelse til resten af landet.

Området er bygget op omkring Munkerisvej. Området ligger mellem Odense Zoo og Syddansk Universitet.

 

Find værelse i Odense M på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Odense M, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Odense M . Du kan se de aktuelle værelser i Odense M herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense M end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Odense M

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til i Odense M. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til i Odense M der matcher dine søgekriterier.