Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser i Odense M

Du har søgt efter Værelser i Odense M. Mere info om værelser i Odense M
Du har søgt efter Værelser i Odense M. Mere info om værelser i Odense M
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Odense M. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Odense M


Odense M er et område i forbindelse med centrum. Som navnet antyder og som kan skabe forvirring, står Odense M for Odense Midt. Det ligger lidt sydvest fra centrumdelen, syd for åen, men med meget nem og tæt adgang til centrum. Da området ligger syd for centrum, er det desuden i tættere afstand til den Fynske motorvej og dermed med forbindelse til resten af landet.

Området er bygget op omkring Munkerisvej. Området ligger mellem Odense Zoo og Syddansk Universitet.


Find værelse i Odense M på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Odense M, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Odense M, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Odense M . Du kan se de aktuelle værelser i Odense M herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Odense M end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Odense M

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Odense M. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Odense M der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Odense M?

I Odense M finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Odense M ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense M kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Odense M ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Odense M.

Hvor meget koster en bolig i Odense M ?

Prisen på en bolig i Odense M afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Odense M.