Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værelser i Odense C

Du har søgt efter Værelser i Odense C. Mere info om værelser i Odense C
Du har søgt efter Værelser i Odense C. Mere info om værelser i Odense C

Værd at vide når du søger værelse i Odense C


I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.


Find værelse i Odense C på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Odense C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Odense C, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Odense C . Du kan se de aktuelle værelser i Odense C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Odense C end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Odense C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Odense C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Odense C der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Odense C?

I Odense C finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Odense C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Odense C ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Odense C.

Hvor meget koster en bolig i Odense C ?

Prisen på en bolig i Odense C afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Odense C.