Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser i Bogense

Du har søgt efter Værelser i Bogense. Mere info om værelser i Bogense
Du har søgt efter Værelser i Bogense. Mere info om værelser i Bogense
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Bogense. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Bogense


Bogense er en havneby beliggende på det nordlige Fyn. Indtil 2007 var det hovedbyen i Bogense Kommune, men efter kommunalreformen blev kommunen lagt sammen med en række andre og blev til Nordfyns Kommune. Bogense menes at være opstået omkring slutningen af 1100-tallet, og fik sine købstadsrettigheder af Kong Erik Menved i 1288.

Bogense havde i 2011 3.679 indbyggere. Bogense er en havneby på det nordlige Fyn. Hovedvejene er Odensevej og Gyldensteensvej.


Find værelse i Bogense på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Bogense, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Bogense, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Bogense . Du kan se de aktuelle værelser i Bogense herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Bogense end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Bogense

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Bogense. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Bogense der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Bogense?

I Bogense finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Bogense ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Bogense kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Bogense ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Bogense.

Hvor meget koster en bolig i Bogense ?

Prisen på en bolig i Bogense afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Bogense.