Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Værelser i Viby J

Du har søgt efter Værelser i Viby J. Herunder finder du alle de aktuelle værelser i Viby J lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om værelser i Viby J
Du har søgt efter Værelser i Viby J. Herunder finder du alle de aktuelle værelser i Viby J lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om værelser i Viby J
Sortér efter
  • Værelse i Viby J

    Ungdomsbolig: Værelser: 26 m2 værelse til leje i 8260 Viby J
    Linker til almennyttigt boligselskab, som kan have venteliste
    • 2.558 DKK
    • 26 m2

Værd at vide når du søger værelse i Viby J


Viby Jylland var tidligere en forstad, men efter ekspansionen af Århus, er Viby Jylland blevet en del af denne. Området ligger i den sydlige del af Århus, og er kendt for at have mange alment nyttige boligbyggerier. På det erhvervsmæssige område, er det meget populært, og store virksomheder som Jyllands-posten og Arla har hovedsæde her. Det er desuden et område der byder på både shopping, kultur og uddannelse.

I Viby Jylland bor der ca. 30.000 indbyggere. Det ligger syd for Århus, med nem tilknytning til andre områder pga. bl.a. gode tog- og busforbindelser.


Find værelse i Viby J på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Viby J, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Viby J, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Viby J . Du kan se de aktuelle værelser i Viby J herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Viby J end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Viby J

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Viby J. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Viby J der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Viby J?

I Viby J finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Viby J ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Viby J kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Viby J ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Viby J.

Hvor meget koster en bolig i Viby J ?

Prisen på en bolig i Viby J afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Viby J.