Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser i Århus V

Du har søgt efter Værelser i Århus V. Mere info om værelser i Århus V
Du har søgt efter Værelser i Århus V. Mere info om værelser i Århus V

Værd at vide når du søger værelse i Århus V


Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.


Find værelse i Århus V på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Århus V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Århus V, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Århus V . Du kan se de aktuelle værelser i Århus V herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Århus V end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Århus V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Århus V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Århus V der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Århus V?

I Århus V finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Århus V ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus V kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Århus V ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Århus V.

Hvor meget koster en bolig i Århus V ?

Prisen på en bolig i Århus V afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Århus V.