Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Værelser i Århus N

Du har søgt efter Værelser i Århus N.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger værelser i Århus N
Du har søgt efter Værelser i Århus N.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger værelser i Århus N
Sortér efter

Værd at vide når du søger værelse i Århus N

Århus N er den Nordlige del af Århus, hvor bydelene Christiansbjerg, Trøjborg (størstedelen), Risskov, Marienlund og Katrinebjerg ligger. Århus N er et stort område, der huser både Århus Handelshøjskole (Del af AU), Århus tekniske skole, samt andre uddannelsesinstitutioner

Samlet set er der ca. 30.000 indbyggere i Århus N.

 

Find værelse i Århus N på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Århus N, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Århus N . Du kan se de aktuelle værelser i Århus N herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Århus N end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Århus N

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til i Århus N. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til i Århus N der matcher dine søgekriterier.