Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelse i Taastrup

Find værelse i Taastrup på listen med ledige værelser i Taastrup herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser i Taastrup og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser i Taastrup. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Værelser i Taastrup. Mere info om værelse i Taastrup
Du har søgt efter Værelser i Taastrup. Mere info om værelse i Taastrup

Find værelse i Taastrup på listen med ledige værelser i Taastrup herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser i Taastrup og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser i Taastrup. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger værelse i Taastrup


Taastrup er en satellitby til København med mere end 30.000 indbyggere. Tidligere var Taastrup og Høje Taastrup to forskellige byer, men i dag er de vokset sammen til at være en by. Taastrup er hovedbyen i Høje Taastrup Kommune, der hører under Region Hovedstaden. Ifølge retskrivningsordbogen er den korrekte stavemåde Tåstrup, men Høje Taastrup Kommune har besluttet at benytte den gamle stavemåde med to a’er, hvilket efterhånden er blevet den mest brugte af de to.

Taastrup Station åbnede i 1847 og Taastrup voksede derefter rundt omkring stationen. Langt størstedelen af Taastrups detailhandel er centreret omkring hovedgaden Taastrup Hovedgade samt i butikscenteret Taastrup Stationscenter. Der er dog andre butikscentre i byen. 

Taastrup havde i 2011 et indbyggertal på 32.406. Høje Taastrup Kommune har et samlet areal på 78,41 km2 og et samlet indbyggertal på 47.881, hvilket gør den til en af de største kommuner i Storkøbenhavn. Taastrup har gode forbindelser til København og resten af Sjælland, både med offentlig transport, og med direkte forbindelse til motorvejsnettet og Roskildevej. Den vigtigste gade i byen er Taastrup Hovedgade, hvor størstedelen af byens detailhandel befinder sig.


Find værelse i Taastrup på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Taastrup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Taastrup, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Taastrup . Du kan se de aktuelle værelser i Taastrup herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Taastrup end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Taastrup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Taastrup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Taastrup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Taastrup?

I Taastrup finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Taastrup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Taastrup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Taastrup ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Taastrup.

Hvor meget koster en bolig i Taastrup ?

Prisen på en bolig i Taastrup afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Taastrup.