Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelse i Ishøj

Find værelse i Ishøj på listen med ledige værelser i Ishøj herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser i Ishøj og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser i Ishøj. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Værelser i Ishøj. Mere info om værelse i Ishøj
Du har søgt efter Værelser i Ishøj. Mere info om værelse i Ishøj

Find værelse i Ishøj på listen med ledige værelser i Ishøj herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser i Ishøj og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser i Ishøj. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger værelse i Ishøj


Ishøj er en forstad til København med knap 19.000 indbyggere. Ishøj er desuden hovedbyen i Ishøj Kommune. Ishøjs udvikling tog for alvor fart da en lang række gæstearbejdere blev tiltrukket til Danmark i 1960’erne, hvorfor Ishøj foretog en stor udbygning. Mange af gæstearbejderne valgte at blive boende i Ishøj, og derfor har Ishøj Kommune også en relativt stor del indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk. Ishøj ligger ved Køge Bugt og er blandt andet kendt for sin strandpark ved navn Køge Bugt Strandpark. Størstedelen af Ishøjs bebyggelse skete i 60’erne og 70’erne og siden da har forstadsbebyggelsen være stort set uændret. Ved Ishøj Strand er der et stort grønt engområde og sammen med de rimelige boligpriser og forbindelsen til København via S-tog gør det Ishøj til en attraktiv by at bosætte sig i for mange familier.

Ishøj havde i 2011 18.933 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 25,94 km2. Ishøj ligger 18 kilometer sydvest fra Rådhuspladsen og grænser op imod Vallensbæk, Skovlunde Strand, Tåstrup samt Brøndby.


Find værelse i Ishøj på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Ishøj, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Ishøj, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Ishøj . Du kan se de aktuelle værelser i Ishøj herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Ishøj end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Ishøj

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Ishøj. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Ishøj der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Ishøj?

I Ishøj finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Ishøj ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ishøj kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Ishøj ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Ishøj.

Hvor meget koster en bolig i Ishøj ?

Prisen på en bolig i Ishøj afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Ishøj.