Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelse i Gentofte

Find værelse i Gentofte på listen med ledige værelser i Gentofte herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser til leje og til salg i Gentofte og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser i Gentofte. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Værelser i Gentofte.
Mere info om værelse i Gentofte...
Du har søgt efter Værelser i Gentofte.
Mere info om værelse i Gentofte...

Find værelse i Gentofte på listen med ledige værelser i Gentofte herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser til leje og til salg i Gentofte og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser i Gentofte. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger værelse i Gentofte


Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.


Find værelse i Gentofte på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Gentofte, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Gentofte, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Gentofte . Du kan se de aktuelle værelser i Gentofte herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Gentofte end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Gentofte

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Gentofte. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Gentofte der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Gentofte?

I Gentofte finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Gentofte ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gentofte kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Gentofte ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Gentofte.

Hvor meget koster en bolig i Gentofte ?

Prisen på en bolig i Gentofte afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Gentofte.