Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelse i Haderslev

Find værelse i Haderslev på listen med ledige værelser i Haderslev herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser i Haderslev og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser i Haderslev. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Værelser i Haderslev. Mere info om værelse i Haderslev
Du har søgt efter Værelser i Haderslev. Mere info om værelse i Haderslev
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Haderslev. Klik her for at læse mere

Find værelse i Haderslev på listen med ledige værelser i Haderslev herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser i Haderslev og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser i Haderslev. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger værelse i Haderslev


Haderslev har siden kommunalreformen i 2007 været hovedbyen i den sammenlagte kommune Haderslev Kommune. Haderslev har længe været handelscentrum for oplandet og er desuden en af Danmarks domkirkebyer. Haderslev Domkirke, Vor Frue Kirke, blev dog først domkirke efter genforeningen i 1920. Haderslevs historie startede omkring 1100-tallet, og i 1296 fik byen sine købstadsrettigheder. Vor Frue Kirke stammer ligeledes fra 1200-tallet, dog er den flere gange blevet ombygget.

I dag er Haderslev en moderne handelsby, der dog har gjort en stor indsats for at bevare flere af de gamle bygninger i det moderne bycentrum. Den største arbejdsplads i byen er Haderslev sygehus, mens der også er en pæn del industri i byen, især inden for metalvarevirksomheder. Haderslev har desuden en lang række uddannelsesinstitutioner med både gymnasier, teknisk skole og CVU-center med blandet andet sygeplejeuddannelse. Desuden ligger Haderslev Kaserne også i byen, der er hjemsted for Hærens 1. Brigade og Danske division.

Haderslev havde i 2011 21.213 indbyggere. Haderslev Kommune har sammenlagt 56.116 indbyggere og dækker et areal på 701,98 km2. Haderslev ligger ved overgangen mellem Haderslev Dam og Haderslev Fjord.


Find værelse i Haderslev på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Haderslev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Haderslev, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Haderslev . Du kan se de aktuelle værelser i Haderslev herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Haderslev end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Haderslev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Haderslev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Haderslev der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Haderslev?

I Haderslev finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Haderslev ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Haderslev kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Haderslev ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Haderslev.

Hvor meget koster en bolig i Haderslev ?

Prisen på en bolig i Haderslev afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Haderslev.