Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Bolig i Søborg

Find din bolig i Søborg på listen med ledige boliger i Søborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Søborg og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Søborg. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger i Søborg.
Mere info om bolig i Søborg ...
Du har søgt efter boliger i Søborg.
Mere info om bolig i Søborg ...

Find din bolig i Søborg på listen med ledige boliger i Søborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Søborg og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Søborg. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger bolig i Søborg


Søborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Søborgs historie er ikke mere end få århundreder gammel og byen opstod først omkring Søborghus Kro, der havde til formål at betjene de rejsende på Frederiksborgvej, der gik op til Frederiksborg Slot. Det var først i starten af 1900-tallet, at de første gårde blev udstykket til villabebyggelse, hvorefter flere villaer blev bygget i området. Da Søborg Torv blev forbundet med København via jernbanen i 1924 begyndte udviklingen i byen for alvor at tage fart.

På grund af sin beliggenhed tæt på København er Søborg blevet et attraktivt kvarter især for børnefamilier, hvor forældrene har arbejde i byen. Søborg ligger kun 8 kilometer fra Rådhuspladsen, men har stadig grønne områder, hvilket giver en kombination af at være tæt på byen uden fornemmelsen af at bo i storbyen mange børnefamilier finder attraktiv. Samtidig er der på Søborg Hovedgade et stort udvalg af butikker, der kan møde de flestes dagligdagsbehov.

Da der ingen klare bygrænser er i Søborg Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Søborg ligger nord for København blot 8 km fra Rådhuspladsen, og afgrænses af Utterslev Mose, Vangede, Emdrup.


Find ledige boliger i Søborg

Leder du efter en bolig i Søborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Søborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Søborg - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Søborg ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Søborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Søborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Søborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Søborg?

I Søborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Søborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Søborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Søborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Søborg.

Hvor meget koster en bolig i Søborg ?

Prisen på en bolig i Søborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Søborg.