Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Bolig i Måløv

Find din bolig i Måløv på listen med ledige boliger i Måløv herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Måløv og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Måløv. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger i Måløv.
Mere info om bolig i Måløv ...
Du har søgt efter boliger i Måløv.
Mere info om bolig i Måløv ...

Find din bolig i Måløv på listen med ledige boliger i Måløv herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Måløv og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Måløv. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger bolig i Måløv


Måløv er en forstad til København. Størstedelen af byområdet ligger i Ballerup kommune, men knap 1.500 af byens 8.600 indbyggere bor i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er den ældste by i Ballerup Kommune, og der fundet beviser på, at der har boet mennesker i området siden oldtiden. Måløv Kirke blev opført af Absalons fætter Sune Ebbesen omkring år 1150, hvor byen blev udbygget omkring. Måløv helt indtil 1950’erne af en beskeden størrelse, men voksede dog i kraft af sin placering tæt på København, som gjorde at flere virksomheder valgte at bosætte sig i byen. Det skabte arbejdspladser og sammen med S-togsstationen var grundlaget for Måløvs vækst skabt. I dag er Måløv præget af villakvarter samt industri i udkanten af byen.

Måløv havde i 2006 8.681 indbyggere. Størstedelen af byen ligger i Ballerup Kommune, dog ligger en del af byen i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er vokset sammen med Smørumnedre til at udgøre et byområde. Hovedgaden er Måløv Byvej, hvor Måløv Station ligger.


Find ledige boliger i Måløv

Leder du efter en bolig i Måløv? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Måløv der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Måløv - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Måløv ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Måløv

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Måløv. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Måløv der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Måløv?

I Måløv finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Måløv ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Måløv kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Måløv ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Måløv.

Hvor meget koster en bolig i Måløv ?

Prisen på en bolig i Måløv afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Måløv.