Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Bolig i Køge

Find din bolig i Køge på listen med ledige boliger i Køge herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Køge og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Køge. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Lejebolig i Køge

Du har søgt efter boliger i Køge.
Mere info om bolig i Køge ...
Du har søgt efter boliger i Køge.
Mere info om bolig i Køge ...

Find din bolig i Køge på listen med ledige boliger i Køge herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Køge og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Køge. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.
Se også: Lejebolig i Køge


Værd at vide når du søger bolig i Køge


Køge er med sine samlet lidt mere end 35.000 indbyggere det 18. største byområde i Danmark. Køges byområde omfatter udover Køge by også Køge Nord, der er Ølby Lyng og Ølsemagle Lyng, og Herfølge. Køge er hovedbyen i Køge Kommune og ved bunden af Køge bugt. Nogle regner Køge for at være en satellitby til København da byen nærmest hænger sammen med bebyggelsen der følger Køge Bugt Motorvejen ind til København.

Køges historie daterer helt tilbage til 1100-tallet, men byen fik først sin officielle status som købstad i 1288. Flere af de gamle byhuse, der blev bygget efter Køge fik sine rettigheder som købstad, findes stadig i Køges bymidte, og især omkring Køge Torv ligger flere af de gamle huse ved siden af Køge Rådhus og Kong Hans’ Gård, der blev bygget henholdsvis 1550 og 1634. Byens vartegn, Sankt Nicolai Kirke, der blev bygget mellem år 1250 og år 1300, ligger også i bymidten. I nærheden af Kirken ligger Danmarks ældste bindingsværkshus, der blev opført i 1527 og i dag fungerer som en del af Køge Børnebibliotek.

Køge byområde omfatter udover Køge også Ølsemagle Lyng, Ølby Lyng og Herfølge og havde i 2011 35.104 indbyggere. Køge Kommune har et areal på 255,47 m2 og er beliggende ved bunden af Køge Bugt. Både E20 motorvejen og E47/55 har indgang til Køge.


Find ledige boliger i Køge

Leder du efter en bolig i Køge? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Køge der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Køge - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Køge ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Køge

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Køge. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Køge der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Køge?

I Køge finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Køge ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Køge kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Køge ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Køge.

Hvor meget koster en bolig i Køge ?

Prisen på en bolig i Køge afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Køge.