Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Ledige boliger i Greve

Du har søgt efter boliger i Greve. Herunder finder du alle de aktuelle ledige boliger i Greve lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om ledige boliger i Greve
Du har søgt efter boliger i Greve. Herunder finder du alle de aktuelle ledige boliger i Greve lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om ledige boliger i Greve

Værd at vide når du søger bolig i Greve


Med Greve kan både menes Greve Kommune eller Greve Strand, der er en forstad til København og i øvrigt findes i Greve Kommune. Bydelen Greve Strand er ligeledes en del af Storkøbenhavn og har ca. 45.000 indbyggere. Hundige og Karlslunde findes indenfor bydelen Greve Strand.

Greve Kommune har ikke altid været en del af Storkøbenhavn, men var i 60'erne og 70'erne præget af landbrug og mindre landsbyer, mens området i dag fremstår moderne med primært ejerboliger i pæne villakvarterer.

Der findes S-togs stationer i Hundige, Greve og Karlslunde og kommunen er dermed godt forbundet med resten af Storkøbenhavn.


Find ledige boliger i Greve

Leder du efter en bolig i Greve? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Greve der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Greve - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Greve ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Greve

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Greve. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Greve der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Greve?

I Greve finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Greve ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Greve kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Greve ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Greve.

Hvor meget koster en bolig i Greve ?

Prisen på en bolig i Greve afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Greve.