Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Ledige boliger i Gentofte

Du har søgt efter boliger i Gentofte. Mere info om ledige boliger i Gentofte
Du har søgt efter boliger i Gentofte. Mere info om ledige boliger i Gentofte

Værd at vide når du søger bolig i Gentofte


Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.


Find ledige boliger i Gentofte

Leder du efter en bolig i Gentofte? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Gentofte der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Gentofte - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Gentofte ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Gentofte

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Gentofte. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Gentofte der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Gentofte?

I Gentofte finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Gentofte ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gentofte kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Gentofte ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Gentofte.

Hvor meget koster en bolig i Gentofte ?

Prisen på en bolig i Gentofte afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Gentofte.