Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Ledige boliger i Ballerup

Du har søgt efter boliger i Ballerup. Herunder finder du alle de aktuelle ledige boliger i Ballerup lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om ledige boliger i Ballerup
Du har søgt efter boliger i Ballerup. Herunder finder du alle de aktuelle ledige boliger i Ballerup lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om ledige boliger i Ballerup

Værd at vide når du søger bolig i Ballerup


Ballerup er en forstad til København med knap 40.000 indbyggere. Det er ligeledes hovedbyen i Ballerup Kommune, der var en af de få kommuner i Storkøbenhavn der ikke blev påvirket af kommunalreformen i 2007. Ballerup er delt op i flere bydele, og har både store boligområder med flere karréejendomme, områder med socialt boligbyggeri og store industriområder uden for byen.

Frem til 1800-tallet var Ballerup kendetegnet ved at være et landsbysamfund, men derefter begyndte byen at udvikle sig i kraft af sin placering tæt på Hovedstaden. Ballerup voksede sig i den periode fra landbruget til at være en udpræget industri- og serviceby. Efter Ballerup fik en station på Frederikssundbanen i 1879, blev byen hurtigt det trafikale og økonomiske knudepunkt i området. Herefter var befolkningstilvæksten nogenlunde konstant, indtil S-toget til Ballerup blev introduceret i 1949, hvorefter befolkningstilvæksten blev eksplosiv. Ballerups indbyggertal blev således næsten tredoblet fra 1960 til 1970. Siden da har indbyggertallet kun været svagt stigende, og Ballerups udvikling har i stedet været rettet mod at skabe gode rammer for de nuværende beboere samt tiltrække arbejdspladser i byens industrikvarter.   


Find ledige boliger i Ballerup

Leder du efter en bolig i Ballerup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Ballerup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Ballerup - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Ballerup ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Ballerup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Ballerup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Ballerup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Ballerup?

I Ballerup finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Ballerup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ballerup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Ballerup ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Ballerup.

Hvor meget koster en bolig i Ballerup ?

Prisen på en bolig i Ballerup afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Ballerup.