Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejligheder til salg i Haderslev

Find din lejlighed til salg i Haderslev på listen herunder med lejligheder til salg i Haderslev. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Haderslev, så hvis du vil købe en lejlighed i Haderslev er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerlejlighed i Haderslev nu. God fornøjelse. Mere info om lejlighed til salg i Haderslev.

Lav en søgeagent og få besked om nye lejligheder til salg i Haderslev

37 boliger fundet
1 2 3 >

Haderslev har siden kommunalreformen i 2007 været hovedbyen i den sammenlagte kommune Haderslev Kommune. Haderslev har længe været handelscentrum for oplandet og er desuden en af Danmarks domkirkebyer. Haderslev Domkirke, Vor Frue Kirke, blev dog først domkirke efter genforeningen i 1920. Haderslevs historie startede omkring 1100-tallet, og i 1296 fik byen sine købstadsrettigheder. Vor Frue Kirke stammer ligeledes fra 1200-tallet, dog er den flere gange blevet ombygget.

I dag er Haderslev en moderne handelsby, der dog har gjort en stor indsats for at bevare flere af de gamle bygninger i det moderne bycentrum. Den største arbejdsplads i byen er Haderslev sygehus, mens der også er en pæn del industri i byen, især inden for metalvarevirksomheder. Haderslev har desuden en lang række uddannelsesinstitutioner med både gymnasier, teknisk skole og CVU-center med blandet andet sygeplejeuddannelse. Desuden ligger Haderslev Kaserne også i byen, der er hjemsted for Hærens 1. Brigade og Danske division.

Haderslev havde i 2011 21.213 indbyggere. Haderslev Kommune har sammenlagt 56.116 indbyggere og dækker et areal på 701,98 km2. Haderslev ligger ved overgangen mellem Haderslev Dam og Haderslev Fjord.

Veje med ledige boliger i Haderslev
Information om kommunen