Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejligheder til salg i Horsens

Find din lejlighed til salg i Horsens på listen herunder med lejligheder til salg i Horsens. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Horsens, så hvis du vil købe en lejlighed i Horsens er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerlejlighed i Horsens nu. God fornøjelse. Mere info om lejlighed til salg i Horsens.

Lav en søgeagent og få besked om nye lejligheder til salg i Horsens

74 boliger fundet
1 2 3 4 5 >

Horsens er en skøn by med alsidige oplevelser for store og små. Byen ligger i Østjylland lige ud til Horsens Fjord. 
Der er mange hyggelige gader med caféer, restauranter og butikker. For den kultur- og historieinteresserede er der flere museer og teatre, du kan besøge. En nævneværdig seværdighed er Kuben, som er en stor glaskube, der gratis kan bruges af diverse arrangører til f.eks. fernisering eller fest. Horsens er en kultiveret by med designerbutikker, specialbutikker og budgetkæder. Ligeledes varierer restauranterne, som serverer mad fra forskellige lande. 
De musikglade kan komme til store koncerter eller mindre intime koncerter. I eftertimerne kan du fortsætte festen i det glade natteliv.

Kort fortalt er Horsens en hyggelig og rolig by, som ikke går ned på oplevelser i alsidige genre.

Find ledige lejligheder til salg i Horsens. Søger du lejlighed til salg i Horsens, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Horsens end lejligheder til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Horsens får du bopæl i en af Østjylland mest livlige byer. Byen har et bredt udvalg af kultur- og underholdningstilbud for alle aldersgrupper. 

Veje med ledige boliger i Horsens
Information om kommunen