Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til salg, Odense S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.
  • 1621383
  • Lejlighed
  • 159 m2
  • 5
  • 3.495.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.

159 m2 lejlighed til salg i 5260 Odense S

På øverste etage i en flot, fritliggende bygning fra 1937 ligger denne skønne lejlighed, som er lige velegnet til bolig og kontor eller anden form for erhverv. Der findes tilladelse til begge dele. Man får 178 m2, der er fordelt på køkken, stue og fire værelser. Her er desuden både badeværelse og et ekstra toilet. Lejligheden ligger i en bygning, som senest har været anvendt som privathospital, bolig til lægestuderende, fødeafdeling og børnehjem. Man har god udsigt her fra anden sal ud til en park med store, gamle træer og grønne arealer med bænke. Man får således adgang til de mest attraktive grønne arealer lige uden for hoveddøren, vel at mærke uden man skal bruge tid og kræfter på selv at passe dem.

Bygningen fremstår herskabelig og præsentabel. Hoveddøren matcher, og trappegangen er en æstetisk nydelse at bevæge sig op ad. Den er bred, udsmykket og velholdt. Her føler man sig godt modtaget som gæst til boligen eller virksomheden. Selve lejligheden er lys, venlig og imødekommende med hvide lofter og vægge. Her er skrå vægge, der skaber en hyggelig og intim stemning, hvilket fungerer godt i kombination med bygningens solide og historiske fremtoning, så man får indtryk fra flere verdener. Man får her alle muligheder for at skabe sig en sjælfuld ramme om parforholdet og familielivet, ligesom man vil får forudsætningerne for et behageligt arbejdsklima og et venligt sted at tage imod klienter.

Beliggenheden er ideel til jer, der holder af både byliv og nærhed til rekreative, grønne områder. Parken ligger lige uden for hoveddøren, så man er klar til morgenturen i løbesko uden først at skulle bevæge sig hen til en god rute. Man kan sætte sig på en bænk om eftermiddagen eller i frokostpausen og få lejlighed til at slappe helt af, mens man kigger op i de store trækroner. Parken fortsætter direkte ud i Hunderup Skov, så man har alle muligheder for at få det fulde udbytte af de grønne områder. Og byen med forretninger, caféer og restauranter lige ligeledes inden for behagelig afstand. Kort sagt en perfekt placering tæt på alt.


[IF !BUYONLY]Denne lejlighed til leje ligger