Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Huse til salg i Stege

Find hus til salg i Stege på listen med huse til salg herunder. Vi har samlet næsten alle huse i Stege, så hvis du vil købe hus i Stege er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye hus i Stege her. God fornøjelse. Mere info om huse til salg i Stege .

Lav en søgeagent og få besked om nye huse til salg

56 boliger fundet
1 2 3 4 >

Stege er hovedbyen på øen Møn, der ligger i Vordingborg Kommune. Tidligere var Stege og Lendemarke to forskellige byer, men de er nu vokset helt sammen og Lendemarke regnes som en del af Stege. Stege opnåede købstadsprivilegier allerede i 1268, da byen voksede omkring Stegeborg. I løbet af 1400-tallet blev der bygget voldanlæg, bymur og tre byporte i Stege, der opnåede en stor vækst på grund af sildeeventyret i Øresund. I 1500-tallet mødte Stege dog en krise, blandt andet efter at Stegeborg blev ødelagt i 1534, og denne blev yderligere forstærket da flere store brande hærgede byen i 1700-tallet. Krisen blev dog overvundet i løbet af 1800-tallet, og i dag er Stege en moderne erhvervsby med udbygning i form af parcelhuse mod Nord. Dele af bymidten er dog blevet bevaret fra middelalderen, blandt andet eksisterer voldgraven samt den ene af de tre byporte, Mølleporten, stadig i byens centrum.

Stege havde i 2011 3.823 indbyggere. Stege er hovedbyen på Møn og ligger ud til Stege Bugt ved Sydsjælland. De største gader er Langelinie, Storegade og Katedralvej, der omkranser bymidten.

Veje med ledige boliger i Stege
Information om kommunen