Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Huse til salg i Frederikshavn

Find hus til salg i Frederikshavn på listen med huse til salg herunder. Vi har samlet næsten alle huse i Frederikshavn, så hvis du vil købe hus i Frederikshavn er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye hus i Frederikshavn her. God fornøjelse. Mere info om huse til salg i Frederikshavn .

Lav en søgeagent og få besked om nye huse til salg

186 boliger fundet

Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning. 

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.

Veje med ledige boliger i Frederikshavn
Information om kommunen