Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Huse til salg i Herning

Find hus til salg i Herning på listen med huse til salg herunder. Vi har samlet næsten alle huse i Herning, så hvis du vil købe hus i Herning er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye hus i Herning her. God fornøjelse. Mere info om huse til salg i Herning .

Lav en søgeagent og få besked om nye huse til salg

198 boliger fundet

Herning ligger i det centrale Jylland og er en aktiv by. Byen tiltrækker mange tilflyttere og turister, som er tiltrukket af b.la. de aktiviteter, der stables på benene af Herning Cityforening. Det er aktiviteter som koncerter, sportsbegivenheder og kulturelle indslag for folk i alle aldre. Jyske Bank Boxen, en multifleksibel hal, der ligger i Herning, og det er som oftest her der afholdes store koncerter med internationale kunstnere. 

Herudover er der rig mulighed for at tage på café eller spise på restauranter, og så er der også rum for shopping.

Herning er en aldeles kulturel by. Nogle af de museer som ligger i byen tæller b.la. HEART, Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Frilandsmuseet Herning og Herning Fiskepark.

Herning er en ideel by for børnefamilierne, som kan tage en tur i Baboon City forlystelsespark. Parken er en af Danmarks største helårs forlystelsesparker.

Find ledige huse til salg i Herning. Søger du hus til salg i Herning, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Herning end huse til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Herning er du placeret i en by med et væld af kulturelle tilbud og aktiviteter. Herning byder også på mange skønne naturoplevelser herunder den populære Herning Fiskepark.

Veje med ledige boliger i Herning
Information om kommunen