Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Grunde til salg i Hjørring

Find grund til salg i Hjørring på listen med grunde til salg herunder. Vi har samlet næsten alle grunde i Hjørring, så hvis du vil købe grund i Hjørring er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye grund i Hjørring her. God fornøjelse. Mere info om grunde til salg i Hjørring .

Lav en søgeagent og få besked om nye grunde til salg

105 boliger fundet
1 2 3 4 5 6 >

Hjørring er hovedbyen i Hjørring Kommune og er med sine mere end 24.000 indbyggere den største i Vendsyssel. Hjørring formodes at være opstået som handelsplads i oldtiden, og byen fik købstadsrettigheder i 1243. Hjørring var dog præget af fattigdom efter reformationen og byen var ligeledes udsat for en række alvorlige brande. Hjørring blev dog amtssæde fra 1794 og har sidenhen udviklet sig til at være landsdelens handelscentrum. Hjørring er en meget velbevaret by og bykernen har således samme struktur i dag som i Middelalderen. Da Hjørring er en gammel amtsby er der gode muligheder for uddannelse i byen.

Hjørring havde i 2011 24.762 indbyggere, mens Hjørring Kommune har et sammenlagt indbyggertal på 67.102 indbyggere og dækker over et areal på 929,58 km2. Hjørring ligger centralt i Vendsyssel, og de største gader er Bispensgade, Skagensvej, Hirtshalsvej og Frederikshavnsvej.

Veje med ledige boliger i Hjørring
Information om kommunen