Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Grunde til salg i Dronninglund

Find grund til salg i Dronninglund på listen med grunde til salg herunder. Vi har samlet næsten alle grunde i Dronninglund, så hvis du vil købe grund i Dronninglund er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye grund i Dronninglund her. God fornøjelse. Mere info om grunde til salg i Dronninglund .

Lav en søgeagent og få besked om nye grunde til salg

22 boliger fundet
1 2 >

Dronninglund er en by i Brønderslev Kommune, der er beliggende i Vendsyssel. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, efter hun i 1690 fik Dronninglund Slot til eje. Tidligere var slottet et kloster ved navn Hundslund Kloster, der blev bygget i 1200-tallet, som Dronninglund voksede op omkring. Nord for Dronninglund ligger Dronninglund Storskov, der er en del af Jydske Ås. I dag er Dronninglund en hyggelig by med flere detailbutikker, en folkeskole samt et gymnasium. Dronninglunds naboby, Hjallerup, afholder hver sommer et stort marked ved navn Hjallerup Marked, der tiltrækker mange mennesker til området.

Dronninglund havde i 2011 3.196 indbyggere. Byen ligger i Brønderslev Kommune i den østlige del af Vendsyssel. Dronninglund ligger knapt 30 km fra Aalborg Centrum. Dronninglund er naboby til Hjallerup. De største gader er Nørregade, Slotsgade samt Østre Ringgade.

Veje med ledige boliger i Dronninglund
Information om kommunen