Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Grunde til salg i Ringkøbing

Find grund til salg i Ringkøbing på listen med grunde til salg herunder. Vi har samlet næsten alle grunde i Ringkøbing, så hvis du vil købe grund i Ringkøbing er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye grund i Ringkøbing her. God fornøjelse. Mere info om grunde til salg i Ringkøbing .

Lav en søgeagent og få besked om nye grunde til salg

50 boliger fundet
1 2 3 >

Ringkøbing er en by i Ringkøbing-Skjern Kommune, der ligger ved Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Ringkøbings historie er præget af at være en landbrugs- og fiskeriby, og byen fik sine købstadsrettigheder i 1443. Byen var en af de få havnebyer mod Vesterhavet, men på grund af krigene i 1600-tallet samt forringede forhold for havnen, der skyldtes at Holmsland Klit sandede til, mistede byen en stor del af sin indtægt i den periode. En stor del af byen fra middelalderen er blevet bevaret, og selve bystrukturen er den samme som i Middelalderen med fire gader vinkelret på kysten. I dag er Ringkøbing en oplandsby med både uddannelses- og handelsmæssig betydning.

Ringkøbing havde i 2011 9.742, mens Ringkøbing-Skjern har sammenlagt 58.181 indbyggere og et areal på 1488,86 km2, hvilket gør den til Danmarks største. Ringkøbing ligger ved Holmsland Klit direkte ud til Vesterhavet. De vigtigste gader i byens centrum er Holstebrovej, Nordre Ringvej og Søndre Ringvej.

Veje med ledige boliger i Ringkøbing
Information om kommunen