Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Grund til salg, Kibæk

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.
  • 1166428
  • Grund
  • 899 m2
  • 99.000 DKK
  • 25.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne og alle andre boliger, en opgraderet boligsøgerannonce og hurtigere besked om nye boliger ved at opgradere til betalingsbruger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage, ingen binding.

899 m2 grund til salg i 6933 Kibæk

Særdeles velbeliggende byggegrund på 899 m² med utrolig flot natur i de helt nære omgivelser.

Bemærk: Der er mulighed for at bygge både et muret hus på denne grund, men også et træhus, da der er givet dispensation til opførelse af træhus på grunden.
Forhør nærmere herom.

Som en af de sidste grunde i udbygget kvarter i den særdeles velfungerende landsby Skarrild, og med kun 2-400 m til henholdsvis indkøb i den lokale dagligvarebutik og Skarrild Skole og Kulturhus samt børnehave, ligger denne grund klar til byggeri.

Og ydermere er der ganske kort afstand til helt enestående natur med Skjern Å, Dalgaskanalen, Dalgasstien som passerer forbi i kun ganske få min. gåafstand.

Skarrild har utrolig meget at byde på - se her:

- Skarrild Borgerforening
- Foreningen "Kulturisten" -
- Skarrild landsbycenter
- Skarrild-Karstoft Jagtforening
- Skarrild Idrætsforening
- Skarrild Skole til og med 6. klasse
- børnehaven Kaldalen
- Kulturhus/center
- Skern Å med fantastisk mulighed for fiskeri og kanosejlads
- Skarrild Møllesø - et særdeles skønt rekreativt område
- Utrolig flot og varieret natur langs Skjern Å, Dalgskanalen.

Og ikke mindst lige udenfor byen med få min køreafstand finder man både Skarrild Plantage, Hesselvig Plantage og Skovbjerg Plantage, så Skarrild er både begunstiget af, og ikke mindst omgivet af helt enestående natur, som kan opleves hver eneste dag.

Der er ingen byggepligt.

Ved byggeri kommer udgift til tilslutningsafgift til EnergiMidt (El). Tilslutningsbidrag til kloak og vand er betalt.

Mulighed for individuel opvarmning. Facade skal være i tegl, gasbeton eller kalksandsten, ifølge tinglyst servitut på grunden..

Påtegning marts 2019: Bemærk: Nedsat kr. 40.000,00 på en gang. Således nu NY ABSOLUT ATTRAKTIV PRIS. Hvem kommer først ?

Om Skarrild:
Skarrild er en lille landsby placeret midt i den storslåede vestjyske natur, ca. 20 min. kørsel syd for Herning. Byen er omgivet af skove og lyngbakker, der sammen med Skjern Ådal giver mulighed for mange gode naturoplevelser.
Skarrild området er for dig, der gerne vil bo i naturskønne omgivelser samt i et familievenligt lokalsamfund.
Antal indbyggere: ca. 631 Børnehave: Ja Skole: Til og med 6. klasse Indkøbsmuligheder: Ja Fritid: indendørs og udendørs Afstand til Herning: 23 km/ 20 min. Afstand til Brande: 18 km / 15. min. Motorvej: kort afstand til Midtjyske motorvej.

Hvem kommer først til en enestående mulighed for at få både billig og attraktiv byggegrund med en helt unik naturskøn placering.