Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Fritidshus til salg i Åbyhøj

Find fritidshus til salg i Åbyhøj på listen med fritidshuse til salg herunder. Vi har samlet næsten alle fritidshuse i Åbyhøj, så hvis du vil købe fritidshus i Åbyhøj er du kommet til det rigtige sted.  Find dit nye fritidshus i Åbyhøj her. God fornøjelse. Mere info om fritidshus til salg i Åbyhøj .

Få besked om nye fritidshuse til salg i Åbyhøj

1 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige fritidshuse til salg i Åbyhøj over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af fritidshuse til salg i Åbyhøj over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal fritidshuse til salg i Åbyhøj på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye fritidshuse i Åbyhøj der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af fritidshuse i Åbyhøj der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte fritidshuse til salg i Åbyhøj over tid, samlet statistik over nye fritidshuse til salg i Åbyhøj over tid, samlet statistik over solgte fritidshuse i Åbyhøj over tid.

Dato Alle fritidshuse til salg Nye fritidshuse til salg Solgte fritidshuse
21. september 2023 1 0 0
20. september 2023 1 0 0
19. september 2023 1 0 0
18. september 2023 1 0 0
17. september 2023 1 0 0
16. september 2023 1 0 0
15. september 2023 1 0 0
14. september 2023 1 1 0

Statistik over udbuddet af fritidshuse til salg i Åbyhøj

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af fritidshuse til salg i Åbyhøj. Se også samlet statistik over alle udbudte fritidshuse til salg i Åbyhøj over tid, samlet statistik over nye fritidshuse til salg i Åbyhøj over tid, samlet statistik over solgte fritidshuse i Åbyhøj over tid.

Fritidshuse
Antal ledige boliger 1
Antal nye boliger siden i går 0
Antal solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 50

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find fritidshus til salg i Åbyhøj via disse 10 trin

Når du søger fritidshus til salg i Åbyhøj, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe fritidshus i Åbyhøj og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig.

2. Hvorhenne i Åbyhøj vil du købe og hvilke typer fritidshuse  er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter fritidshus til salg i Åbyhøj. Skal boligen ligge i midten af Åbyhøj eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke fritidshuse der er til salg i Åbyhøj

Du er nu parat til at finde fritidshus til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke fritidshuse der lige nu er til salg i Åbyhøj, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye fritidshuse til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe fritidshuse i Åbyhøj, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber fritidshus

Når du begynder at kigge på fritidshuse til salg i Åbyhøj, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i Åbyhøj, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i Åbyhøj, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i Åbyhøj, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Fritidshus til salg i Åbyhøj

Leder du efter fritidshus til salg i Åbyhøj, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i Åbyhøj og er altid opdateret med offentligt udbudte fritidshuse til salg i Åbyhøj. Du kan finde fritidshus til salg i Åbyhøj ved at trykke på linket.

Få besked, når der er kommer fritidshuse til salg i Åbyhøj

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte fritidshuse til salg i Åbyhøj. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked om nye fritidshuse til salg i Åbyhøj.

Sælge fritidshus i Åbyhøj

Hvis du skal sælge fritidshuse i Åbyhøj, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber. Find en køber til din bolig i Åbyhøj her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af fritidshuse kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Hvad er Åbyhøj?

Åbyhøj er et område i Aarhus, som ligger mellem det centrale Aarhus og Risskov. Det er et af de ældste kvarterer i byen og har en lang historie. Det er et meget populært område, der er kendt for sin charme og atmosfære. Det er et godt sted at bo, da det er tæt på det centrale Aarhus, men stadig har en fredelig og afslappet atmosfære.

Boligsøgning i Åbyhøj

Aabyhøj er et af de mest populære områder i Aarhus, og derfor er der mange, der søger efter boliger her. Der er et stort udvalg af boliger til salg og leje, og der er noget for enhver smag. Det er muligt at finde alt fra små lejligheder til store villaer, så det er nemt at finde noget, der passer til ens behov. Det er også muligt at finde lejeboliger og andre typer boliger til en rimelig pris. I Åbyhøj finder man adskillige lejeboliger, som er meget populære blandt studerende og unge mennesker.

Vigtige steder i Åbyhøj

Silkeborgvej er den vej der splitter Åbyhøj, én del ligger nord for vejen og den anden syd for vejen. I Åbyhøj finder man også en række butikker, cafeer og restauranter, som er meget populære blandt lokalbefolkningen disse kan man blandt andet finde langs Silkeborgvej. Åbyhøj er også hjemsted for flere skoler, som gør det nemt for børn og unge at få adgang til uddannelse, det gælder blandt andet Gammelgaardsskolen som ligger i det nordlige Åbyhøj. I samme område som skolen finder man Åbyhøj Kirkegård som er et smukt sted at gå tur.

I den anden ende af Åbyhøj finder man Søren Firchs Vej, som er et industrielt område med Carl Ras, adskillige autoværkstæder samt Solar.

Transport i Åbyhøj

Åbyhøj er et godt sted at bo, da det er tæt på det centrale Aarhus, og der er gode transportmuligheder. Der er flere buslinjer, som kører gennem området, og der er også et togstop ved Åbyhøj Station. Det er også muligt at komme til Aarhus centrum med cykel, da der er cykelstier, som forbinder Åbyhøj med det centrale Aarhus.

Veje med ledige boliger i Åbyhøj
Information om kommunen