Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Ledige boliger i Vordingborg

Du har søgt efter boliger i Vordingborg. Mere info om ledige boliger i Vordingborg
Du har søgt efter boliger i Vordingborg. Mere info om ledige boliger i Vordingborg

Værd at vide når du søger bolig i Vordingborg


Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, der ligger på Sydsjælland. Vordingborg opstod omkring Vordingborg Slot, der blev opført i midten af 1100-tallet. Slottet havde funktion som flådebase og var en del af et netværk af borge, der blev brugt som forsvar mod sørøvere. Vordingborg opnåede Købstadsprivilegier i 1415, men borgerne i Kalundborg havde allerede visse handelsrettigheder fra midten af 1200-tallet. Vordingborg var tidligere overfartssted til Falster, indtil Storstrømsbroen blev færdiggjort i 1937. I starten af 1900-tallet var der under 4.000 indbyggere, hvilket steg til over 11.000 i 1950, en vækst der især kan tilskyndes jernbanen samt industrien, der flyttede til Vordingborg. Vordingborg er desuden præget af mange offentlige institutioner, både indenfor uddannelse samt service og administration.

Vordingborg havde i 2011 11.612 mens Vordingborg Kommune sammenlagt havde 46.075 indbyggere og dækker et areal på 621,00 km2. Vordingborg ligger på Sydsjælland ud til Masnedsund og er forbundet til Falster via Storstrømsbroen. Byens centrum følger Algade, der stammer fra middelalderen. Andre vigtige veje er Færgegaardsvej, Nyraadsvej og Brovejen.


Find ledige boliger i Vordingborg

Leder du efter en bolig i Vordingborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Vordingborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Vordingborg - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Vordingborg ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Vordingborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Vordingborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Vordingborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Vordingborg?

I Vordingborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Vordingborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vordingborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Vordingborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Vordingborg.

Hvor meget koster en bolig i Vordingborg ?

Prisen på en bolig i Vordingborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Vordingborg.