Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Ledige boliger i Sakskøbing

Du har søgt efter boliger i Sakskøbing. Mere info om ledige boliger i Sakskøbing
Du har søgt efter boliger i Sakskøbing. Mere info om ledige boliger i Sakskøbing

Værd at vide når du søger bolig i Sakskøbing


Sakskøbing er beliggende i det nordøstlige Lolland og var tidligere hovedbyen i Sakskøbing Kommune. Efter kommunalreformen i 2007 er det dog blevet en del af den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Byen fik senest sine købstadsrettigheder i 1270, og var i 1300-tallet møntsted, samtidig med at Christoffer d. 2. boede i byen. Sakskøbings centrum er præget af den gamle købstad, med mange snævre gader og flere købmandsgårde. Omkring centrum er Sakskøbing primært bebygget med parcelhuskvarterer.

Sakskøbing har en række mindre produktionsvirksomheder, der ligger i byens udkandt, blandt andre CD-fabrikanten DanDisc. På grund af sin placering lige ved motorvejen og tæt ved overgangen til Falster er Sakskøbing attraktiv for mange virksomheder, der vil være beliggende på Lolland.


Find ledige boliger i Sakskøbing

Leder du efter en bolig i Sakskøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Sakskøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Sakskøbing - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Sakskøbing ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Sakskøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Sakskøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Sakskøbing der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Sakskøbing?

I Sakskøbing finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Sakskøbing ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Sakskøbing kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Sakskøbing ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Sakskøbing.

Hvor meget koster en bolig i Sakskøbing ?

Prisen på en bolig i Sakskøbing afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Sakskøbing.