Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Ledige boliger i Rødby

Du har søgt efter boliger i Rødby. Mere info om ledige boliger i Rødby
Du har søgt efter boliger i Rødby. Mere info om ledige boliger i Rødby

Værd at vide når du søger bolig i Rødby


Rødby er beliggende på det sydlige Lolland med knap 2.200 indbyggere. Rødby opstod i 1200-tallet ved den tidligere Rødby Fjord, hvor den korteste overgang til Femern over Østersøen fandtes. I middelalderen var Rødby en betydningsfuld havneby, der blev benyttet som handelsplads med Tyskland. En stor del af den gamle middelalderby er bevaret, men Rødby har dog ikke længere direkte adgang til havet, da man i starten af 1900-tallet besluttede at tørlægge Rødby Fjord for at beskytte byen mod oversvømmelser. En ny havn blev dog bygget i løbet af 1900-tallet og i 1963 stod Rødby Havn klar som en færgeovergang, hvorfra linjen Rødby-Puttgarden sejler.

Rødby havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Rødby.


Find ledige boliger i Rødby

Leder du efter en bolig i Rødby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Rødby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Rødby - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Rødby ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Rødby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Rødby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Rødby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Rødby?

I Rødby finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Rødby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Rødby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Rødby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Rødby.

Hvor meget koster en bolig i Rødby ?

Prisen på en bolig i Rødby afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Rødby.