Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Ledige boliger i Maribo

Du har søgt efter boliger i Maribo. Mere info om ledige boliger i Maribo
Du har søgt efter boliger i Maribo. Mere info om ledige boliger i Maribo

Værd at vide når du søger bolig i Maribo


Maribo ligger centralt på Lolland og er et trafikalt knudepunkt for øen. Indtil 2007 var det hovedbyen i Maribo Kommune, men ligger nu i Lolland Kommune. Maribo er en af de få danske købstæder, der ligger midt i landet uden adgang til have eller farvande omkring Danmark. Maribo blev grundlagt i starten af 1400-tallet, samtidig med at Maribo Kloster blev færdigbygget ved landsbyen Skimminge. En del af den gamle købstad i bymidten er bevaret i bymidten, mens udbygningen primært er sket igennem parcelhuskvarterer.

Maribo havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Maribo.


Find ledige boliger i Maribo

Leder du efter en bolig i Maribo? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Maribo der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Maribo - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Maribo ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Maribo

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Maribo. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Maribo der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Maribo?

I Maribo finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Maribo ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Maribo kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Maribo ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Maribo.

Hvor meget koster en bolig i Maribo ?

Prisen på en bolig i Maribo afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Maribo.