Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Ledige boliger i Nykøbing F

Du har søgt efter boliger i Nykøbing F. Herunder finder du alle de aktuelle ledige boliger i Nykøbing F lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om ledige boliger i Nykøbing F
Du har søgt efter boliger i Nykøbing F. Herunder finder du alle de aktuelle ledige boliger i Nykøbing F lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om ledige boliger i Nykøbing F
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Nykøbing F


Nykøbing Falster er med sine mere end 16.000 indbyggere - mere end 22.000 hvis man medregner satellitbyer – den største by på Falster. Nykøbing Falster ligger på den vestlige del af Falster og har siden 2007 været administrativt centrum i den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Nykøbing Falster opstod i 1200-tallet omkring Nykøbing Slot, hvilket var den primære drivkraft for byens vækst igennem middelalderen. Nykøbing havde en periode med nedgang i 1700-tallet, der blev vendt 1800-tallet primært på grund af anlæggelsen af Nykøbing Havn samt industrialiseringen. Før Christian IXs bro blev opført i 1867 var Nykøbing det primære overfartssted mellem Falster og Lolland. Den gamle bykerne er til en vis grad bevaret fra Middelalderen, men Nykøbing Falster er blevet en moderne handels-, erhvervs- og uddannelsesby og er knudepunkt for hele Lolland-Falster.

Nykøbing Falster havde i 2011 16.464 indbyggere og ligger på den vestlige del af Falster. Nykøbing Falster ligger ud til Guldborg Sund og har direkte overgang til Lolland via Christian IXs bro. De største veje i Nykøbing Falster er Brovejen, Østerbrogade, Engboulevarden og Vesterskovvej.


Find ledige boliger i Nykøbing F

Leder du efter en bolig i Nykøbing F? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Nykøbing F der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Nykøbing F - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Nykøbing F ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Nykøbing F

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Nykøbing F. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Nykøbing F der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Nykøbing F?

I Nykøbing F finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Nykøbing F ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nykøbing F kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Nykøbing F ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Nykøbing F.

Hvor meget koster en bolig i Nykøbing F ?

Prisen på en bolig i Nykøbing F afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Nykøbing F.