Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Ledige boliger i Vestbjerg

Du har søgt efter boliger op til 0 m2 i Vestbjerg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter boliger op til 0 m2 i Vestbjerg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Vestbjerg

Vestbjerg ligger i Vendsyssel og er en satellitby til Aalborg med knap 3.000 indbyggere. Postdistriktet 9380 Vestbjerg er det mest velhavende i Region Nordjylland med en gennemsnitlig husstandsindkomst over 500.000. Vestbjerg er vokset fra at være en lille landsby til at være en by med flere villakvarterer, eftersom områder i byen er blevet udstykket af flere omgange. Vestbjerg har både flere detailbutikker samt en folkeskole, hal, kirke. Desuden er der masser af fritidstilbud til børn og unge i byen.

Vestbjerg havde i 2011 2.677 indbyggere og er en del af Sulsted Sogn, der ligger i Aalborg Kommune. Den største gade i byen er Mejlstedvej.

 

Find ledige boliger i Vestbjerg

Leder du efter en bolig i Vestbjerg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Vestbjerg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Vestbjerg - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Vestbjerg ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Vestbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Vestbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Vestbjerg der matcher dine søgekriterier.