Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Ledige boliger i Vestbjerg

Du har søgt efter boliger i Vestbjerg. Mere info om ledige boliger i Vestbjerg
Du har søgt efter boliger i Vestbjerg. Mere info om ledige boliger i Vestbjerg

Værd at vide når du søger bolig i Vestbjerg


Vestbjerg ligger i Vendsyssel og er en satellitby til Aalborg med knap 3.000 indbyggere. Postdistriktet 9380 Vestbjerg er det mest velhavende i Region Nordjylland med en gennemsnitlig husstandsindkomst over 500.000. Vestbjerg er vokset fra at være en lille landsby til at være en by med flere villakvarterer, eftersom områder i byen er blevet udstykket af flere omgange. Vestbjerg har både flere detailbutikker samt en folkeskole, hal, kirke. Desuden er der masser af fritidstilbud til børn og unge i byen.

Vestbjerg havde i 2011 2.677 indbyggere og er en del af Sulsted Sogn, der ligger i Aalborg Kommune. Den største gade i byen er Mejlstedvej.


Find ledige boliger i Vestbjerg

Leder du efter en bolig i Vestbjerg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Vestbjerg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Vestbjerg - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Vestbjerg ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Vestbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Vestbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Vestbjerg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Vestbjerg?

I Vestbjerg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Vestbjerg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vestbjerg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Vestbjerg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Vestbjerg.

Hvor meget koster en bolig i Vestbjerg ?

Prisen på en bolig i Vestbjerg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Vestbjerg.