Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Ledige boliger i Frederikshavn

Du har søgt efter boliger i Frederikshavn.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter boliger i Frederikshavn.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Frederikshavn

Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning. 

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.

 

Find ledige boliger i Frederikshavn

Leder du efter en bolig i Frederikshavn? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Frederikshavn der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Frederikshavn - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Frederikshavn ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Frederikshavn

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Frederikshavn. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Frederikshavn der matcher dine søgekriterier.