Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Bolig i Viborg

Find din bolig i Viborg på listen med ledige boliger i Viborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Viborg og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Viborg. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger i Viborg.
Mere info om bolig i Viborg ...
Du har søgt efter boliger i Viborg.
Mere info om bolig i Viborg ...

Find din bolig i Viborg på listen med ledige boliger i Viborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af boliger til leje og til salg i Viborg og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Viborg. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger bolig i Viborg


Viborg er hovedbyen i Viborg Kommune, der er Danmarks andenstørste kommune målt på areal og administrativt centrum for Region Midtjylland. Viborg er en af Danmarks ældste byer, og det menes at den første bydannelse skete omkring år 900. Den første domkirke blev bygget i 1100-tallet, og inden reformationen havde Viborg flere klostre og kirker, der dog, med undtagelse af Gråbrødrekloster og kirken tilhørende Sortebrødre Kloster, blev revet ned under reformationen. Viborg var ligeledes præget af en række alvorlige brande i perioden 1501-1726 hvor blandt andet Domkirken og Rådhuset brændte til grunden, og i midten af 1700-tallet havde den tidligere store by et indbyggertal på kun omkring 2.000.

I løbet af 1800-tallet blev Viborg dog bygget op igen, blandet andet med ny domkirke. Viborg er desuden kendt for at have Vestre Landsret og tidligere Landstinget. I dag er Viborg Handelscentrum i området samtidig med at Viborg har flere industrivirksomheder. Tidligere var byen domineret af virksomheder inden for tekstilindustrien, mens det nu er jern- og metalindustrien der dominerer.

Viborg havde i 2011 35.893 indbyggere. Viborg Kommune har sammenlagt 93.745 indbyggere og er med et areal på 1474,05 km2 Danmarks andenstørste kommune. Viborg ligger i Region Midtjylland, cirka 40 kilometer vest for Randers. De største veje er ringvejene Nordre Ringvej, Vestre Ringvej og Indre Ringvej, samt Holstebrovej og Randersvej.


Find ledige boliger i Viborg

Leder du efter en bolig i Viborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Viborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Viborg - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du bestemte typer boliger i Viborg ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Viborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Viborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Viborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Viborg?

I Viborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Viborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Viborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Viborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Viborg.

Hvor meget koster en bolig i Viborg ?

Prisen på en bolig i Viborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Viborg.