Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Rækkehuse i Holbæk

Du har søgt efter Rækkehuse i Holbæk. Mere info om rækkehuse i Holbæk
Du har søgt efter Rækkehuse i Holbæk. Mere info om rækkehuse i Holbæk

Værd at vide når du søger rækkehus i Holbæk


Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.


Find rækkehus i Holbæk på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til i Holbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Holbæk, og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse i Holbæk . Du kan se de aktuelle rækkehuse i Holbæk herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Holbæk end rækkehus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse i Holbæk

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste rækkehuse til i Holbæk. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye rækkehuse til i Holbæk der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Holbæk?

I Holbæk finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Holbæk ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Holbæk kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Holbæk ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Holbæk.

Hvor meget koster en bolig i Holbæk ?

Prisen på en bolig i Holbæk afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Holbæk.