Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Rækkehuse i Viborg

Du har søgt efter Rækkehuse i Viborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger rækkehuse i Viborg
Du har søgt efter Rækkehuse i Viborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger rækkehuse i Viborg
Sortér efter


Værd at vide når du søger rækkehus i Viborg

Viborg er hovedbyen i Viborg Kommune, der er Danmarks andenstørste kommune målt på areal og administrativt centrum for Region Midtjylland. Viborg er en af Danmarks ældste byer, og det menes at den første bydannelse skete omkring år 900. Den første domkirke blev bygget i 1100-tallet, og inden reformationen havde Viborg flere klostre og kirker, der dog, med undtagelse af Gråbrødrekloster og kirken tilhørende Sortebrødre Kloster, blev revet ned under reformationen. Viborg var ligeledes præget af en række alvorlige brande i perioden 1501-1726 hvor blandt andet Domkirken og Rådhuset brændte til grunden, og i midten af 1700-tallet havde den tidligere store by et indbyggertal på kun omkring 2.000.

I løbet af 1800-tallet blev Viborg dog bygget op igen, blandet andet med ny domkirke. Viborg er desuden kendt for at have Vestre Landsret og tidligere Landstinget. I dag er Viborg Handelscentrum i området samtidig med at Viborg har flere industrivirksomheder. Tidligere var byen domineret af virksomheder inden for tekstilindustrien, mens det nu er jern- og metalindustrien der dominerer.

Viborg havde i 2011 35.893 indbyggere. Viborg Kommune har sammenlagt 93.745 indbyggere og er med et areal på 1474,05 km2 Danmarks andenstørste kommune. Viborg ligger i Region Midtjylland, cirka 40 kilometer vest for Randers. De største veje er ringvejene Nordre Ringvej, Vestre Ringvej og Indre Ringvej, samt Holstebrovej og Randersvej.

 

Find rækkehus i Viborg på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til i Viborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse i Viborg . Du kan se de aktuelle rækkehuse i Viborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Viborg end rækkehus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse i Viborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til i Viborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til i Viborg der matcher dine søgekriterier.