Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Rækkehuse i Faaborg

Du har søgt efter Rækkehuse i Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Rækkehuse i Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger rækkehus i Faaborg

Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.

 

Find rækkehus i Faaborg på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til i Faaborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse i Faaborg . Du kan se de aktuelle rækkehuse i Faaborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Faaborg end rækkehus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse i Faaborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til i Faaborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til i Faaborg der matcher dine søgekriterier.