Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Rækkehus i Tønder

Find rækkehus i Tønder på listen med ledige rækkehuse i Tønder herunder. Vi har et kæmpe udvalg af rækkehuse i Tønder og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse i Tønder. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Rækkehuse i Tønder. Mere info om rækkehus i Tønder
Du har søgt efter Rækkehuse i Tønder. Mere info om rækkehus i Tønder
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Tønder. Klik her for at læse mere

Find rækkehus i Tønder på listen med ledige rækkehuse i Tønder herunder. Vi har et kæmpe udvalg af rækkehuse i Tønder og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse i Tønder. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger rækkehus i Tønder


Tønder er hovedbyen i Tønder Kommune, der ligger i Sønderjylland op mod den Dansk-tyske grænse. Tønders historie daterer tilbage til 1100-tallet, hvor den gik under navnet Lille Tønder. Tidligere var det en betydelig havneby, men på grund af oversvømmelser var man nødt til at bygge diger i 1600-tallet, der gjorde at den direkte adgang til havet blev lukket. På trods af at Tønder nu til dags er en moderne skole- og handelsby, er bybilledet stadig præget af ældre bygninger fra 16- og 1700-tallet, hvor byen oplevede en stor vækst på grund af knipleindustrien.

Tønder havde i 2011 7.690 indbyggere. Tønder Kommune havde i alt 39.464 indbyggere og dækker et areal på 1278 km2. Tønder ligger mellem Als Fjord og Tønder Bugt. De største veje er Løkken, Kongevej, Grundtvigs Alle og Ringgade.


Find rækkehus i Tønder på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til i Tønder, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Tønder, og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse i Tønder . Du kan se de aktuelle rækkehuse i Tønder herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Tønder end rækkehus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse i Tønder

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste rækkehuse til i Tønder. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye rækkehuse til i Tønder der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Tønder?

I Tønder finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Tønder ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Tønder kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Tønder ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Tønder.

Hvor meget koster en bolig i Tønder ?

Prisen på en bolig i Tønder afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Tønder.