Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Rækkehus i Kalundborg

Find rækkehus i Kalundborg på listen med ledige rækkehuse i Kalundborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af rækkehuse i Kalundborg og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse i Kalundborg. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Rækkehuse i Kalundborg. Mere info om rækkehus i Kalundborg
Du har søgt efter Rækkehuse i Kalundborg. Mere info om rækkehus i Kalundborg

Find rækkehus i Kalundborg på listen med ledige rækkehuse i Kalundborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af rækkehuse i Kalundborg og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse i Kalundborg. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger rækkehus i Kalundborg


Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.


Find rækkehus i Kalundborg på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til i Kalundborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Kalundborg, og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse i Kalundborg . Du kan se de aktuelle rækkehuse i Kalundborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Kalundborg end rækkehus , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse i Kalundborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste rækkehuse til i Kalundborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye rækkehuse til i Kalundborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Kalundborg?

I Kalundborg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Kalundborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Kalundborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Kalundborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Kalundborg.

Hvor meget koster en bolig i Kalundborg ?

Prisen på en bolig i Kalundborg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Kalundborg.