Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder i Rødovre

Du har søgt efter Lejligheder i Rødovre. Mere info om lejligheder i Rødovre
Du har søgt efter Lejligheder i Rødovre. Mere info om lejligheder i Rødovre

Værd at vide når du søger lejlighed i Rødovre


Rødovre er en forstad til København, der ligger i Rødovre Kommune. Udover sognene Henriksholm, Grøndalslund og Islev er Rødovre det samme som Rødovre Kommune. Rødovres historie daterer langt tilbage, men kommunen blev først selvstændig i starten af 1900-tallet. Tidligere blev Rødovre kaldt Øvre Ovre, da byen lå længere oppe ad Harrestrup Å end Hvidovre, der havde navnet Ydre Ovre. I dag er Rødovre et udpræget villakvarter, der dog også har en vis del erhverv grundet sin placering tæt ved Hovedstaden og E47/55-motorvejen. De fleste butikker i byen er placeret på Roskildevej, hvor også byens måske mest kendte bebyggelse, Damhuskroen, er beliggende.

Rødovre havde i 2011 36.254 indbyggere. Rødovres samlede areal er på 12,12 km2. Rødovre ligger 9 kilometer vest for København og afgrænses af Vanløse, Valby, Hvidovre, Brøndbyøster, Glostrup og Herlev.


Find lejlighed i Rødovre på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til i Rødovre, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Rødovre, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Rødovre . Du kan se de aktuelle lejligheder i Rødovre herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Rødovre end lejlighed , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder i Rødovre

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til i Rødovre. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til i Rødovre der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Rødovre?

I Rødovre finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Rødovre ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Rødovre kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Rødovre ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Rødovre.

Hvor meget koster en bolig i Rødovre ?

Prisen på en bolig i Rødovre afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Rødovre.