Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder i Stege

Du har søgt efter Lejligheder i Stege. Mere info om lejligheder i Stege
Du har søgt efter Lejligheder i Stege. Mere info om lejligheder i Stege

Værd at vide når du søger lejlighed i Stege


Stege er hovedbyen på øen Møn, der ligger i Vordingborg Kommune. Tidligere var Stege og Lendemarke to forskellige byer, men de er nu vokset helt sammen og Lendemarke regnes som en del af Stege. Stege opnåede købstadsprivilegier allerede i 1268, da byen voksede omkring Stegeborg. I løbet af 1400-tallet blev der bygget voldanlæg, bymur og tre byporte i Stege, der opnåede en stor vækst på grund af sildeeventyret i Øresund. I 1500-tallet mødte Stege dog en krise, blandt andet efter at Stegeborg blev ødelagt i 1534, og denne blev yderligere forstærket da flere store brande hærgede byen i 1700-tallet. Krisen blev dog overvundet i løbet af 1800-tallet, og i dag er Stege en moderne erhvervsby med udbygning i form af parcelhuse mod Nord. Dele af bymidten er dog blevet bevaret fra middelalderen, blandt andet eksisterer voldgraven samt den ene af de tre byporte, Mølleporten, stadig i byens centrum.

Stege havde i 2011 3.823 indbyggere. Stege er hovedbyen på Møn og ligger ud til Stege Bugt ved Sydsjælland. De største gader er Langelinie, Storegade og Katedralvej, der omkranser bymidten.


Find lejlighed i Stege på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til i Stege, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Stege, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Stege . Du kan se de aktuelle lejligheder i Stege herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Stege end lejlighed , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder i Stege

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til i Stege. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til i Stege der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Stege?

I Stege finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Stege ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Stege kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Stege ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Stege.

Hvor meget koster en bolig i Stege ?

Prisen på en bolig i Stege afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Stege.