Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder i Frederikssund

Du har søgt efter Lejligheder i Frederikssund. Mere info om lejligheder i Frederikssund
Du har søgt efter Lejligheder i Frederikssund. Mere info om lejligheder i Frederikssund

Værd at vide når du søger lejlighed i Frederikssund


Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.


Find lejlighed i Frederikssund på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til i Frederikssund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Frederikssund, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Frederikssund . Du kan se de aktuelle lejligheder i Frederikssund herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Frederikssund end lejlighed , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder i Frederikssund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til i Frederikssund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til i Frederikssund der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Frederikssund?

I Frederikssund finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Frederikssund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederikssund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Frederikssund ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Frederikssund.

Hvor meget koster en bolig i Frederikssund ?

Prisen på en bolig i Frederikssund afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Frederikssund.