Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Lejligheder i København NV

Du har søgt efter Lejligheder i København NV.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejligheder i København NV
Du har søgt efter Lejligheder i København NV.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejligheder i København NV
Sortér efter


Værd at vide når du søger lejlighed i København NV

København NV er en bydel til København og kaldes også for Nordvest kvarteret. Bydelen ligger imellem Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Brønshøj-Husum. Nørrebro og Nordvest ligger meget tæt op ad hinanden, og derfor bliver de to bydele tit sammenlignet. København NV bliver nærmest betragtet som en forstad til Nørrebro. Af grønne områder finder vi både Bispebjerg Kirkegård samt Utterslev Mose i den nordvestlige del af bydelen. På Bispebjerg Kirkegård ligger mange historiske og anerkendte personligheder begravet.

Utterslev mose er et smukt naturområde med et rigt fugleliv og grønne vilde områder. Et af de nyere grønne områder i København NV er Nordvestparken. Denne park får by og natur til at merge sammen og er et eksempel på den positive udvikling, som er under oprejsning i København NV. 
Arkitekturen i denne park er meget særlig og indeholder ikke kun grønne områder, men også en masse legende elementer, som er med til at skabe en eventyrlig og vild stemning.
Man har blandet mange farver og former, som gør en gåtur igennem parken til en oplevelse. Parken bliver dagligt flittigt benyttet af beboerne i København NV samt folk udefra.

København NV er en bydel under udvikling og med centrum tæt ved hånden.

 

Find lejlighed i København NV på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til i København NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i København NV . Du kan se de aktuelle lejligheder i København NV herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i København NV end lejlighed , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder i København NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til i København NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til i København NV der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i København NV?

I København NV finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i København NV ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i København NV ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i København NV.

Hvor meget koster en bolig i København NV ?

Prisen på en bolig i København NV afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i København NV.