Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejlighed i Brøndby

Find lejlighed i Brøndby på listen med ledige lejligheder i Brøndby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje og til salg i Brøndby og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder i Brøndby. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Lejligheder i Brøndby.
Mere info om lejlighed i Brøndby...
Du har søgt efter Lejligheder i Brøndby.
Mere info om lejlighed i Brøndby...

Find lejlighed i Brøndby på listen med ledige lejligheder i Brøndby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje og til salg i Brøndby og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder i Brøndby. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejlighed i Brøndby


Brøndby er en forstad til København, der dækker over de tre meget forskellige bydele Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. De tre bydele udgør til sammen Brøndby Kommune. Brøndbyøster, der oprindeligt var en landsby, deles af jernbanen København-Roskilde. Syd for jernbanen finder man primært række- og parcelhuse, mens der nord for jernbanen primært findes boligblokke samt enkelte højhuse.

Brøndbyvester ligger imellem Brøndbyøster og Brøndby Strand og afgrænses af Vestvolden mod Brøndbyøster og af Den Grønne Kile mod Brøndby Strand. Brøndbyvester adskiller sig fra de to andre bydele ved ikke at have højhuse, men derimod kun række- og parcelhuse samt enkelte etagebyggerier. I Brøndbyvester ligger der Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF, der nærmest er blevet synonymt med byen Brøndby hører til. Brøndby IFs storhedstid var især i 90’erne, hvor de nåede så langt som semifinalen i Europa Cuppen. Derudover ligger der Brøndby Rådhus, Idrættens hus og Brøndbyhallen. I kernen af bydelen ligger Brøndbyvester Landsby, der har bevaret sin natur som ægte landsby med huse med stråtag og smalle stræder.

Brøndby Strand var oprindeligt et sommerhuskvarter, men er sidenhen blevet til en bydel præget af boligblokke samt højhuse og omkring 75 % af bydelens beboere bor i bebyggelsen Brøndby Strand Parken. En stor del af befolkningen i Brøndby Strand er indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk.

Brøndby Kommune havde i 2011 34.026 indbyggere. Brøndby Kommune dækker et areal på 28,05 km2. Brøndby grænser op mod Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Albertslund samt Vallensbæk Strand.


Find lejlighed i Brøndby på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til i Brøndby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Brøndby, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Brøndby . Du kan se de aktuelle lejligheder i Brøndby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Brøndby end lejlighed , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder i Brøndby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til i Brøndby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til i Brøndby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Brøndby?

I Brøndby finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Brøndby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brøndby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Brøndby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Brøndby.

Hvor meget koster en bolig i Brøndby ?

Prisen på en bolig i Brøndby afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Brøndby.