Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejlighed i Slagelse

Find lejlighed i Slagelse på listen med ledige lejligheder i Slagelse herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje og til salg i Slagelse og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder i Slagelse. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Lejligheder i Slagelse. Mere info om lejlighed i Slagelse
Du har søgt efter Lejligheder i Slagelse. Mere info om lejlighed i Slagelse

Find lejlighed i Slagelse på listen med ledige lejligheder i Slagelse herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje og til salg i Slagelse og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder i Slagelse. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejlighed i Slagelse


Slagelse ligger på Sydvestsjælland og er en af de ældste byer i Danmark. Byen er samtidigt den største i Slagelse Kommune. Byen er et oplagt handelssted for hele oplandet og byens erhverv har derfor en langt større kundebase end de lidt over 30.000 indbyggere, der er i byen. Derfor har Slagelse også mange gågader og indkøbscentre. Udover handelsmulighederne i Midtbyen er Slagelse også kendt for at være hjem for gardehusarregimentet på Antvorskov Kaserne. Derudover er der flere uddannelsessteder i byen, så byen er også præget af et godt studiemiljø.

Historisk set daterer Slagelse helt tilbage til omkring år 1000, hvor Svend Normand opførte en af Danmarks første stenkirker i Slagelse. Senere kom Antvorskov Kloster til byen, hvor mange valfartede til for at blive helet af klosterets munke, hvilket gjorde den endnu mere vigtig som handelsby. I det 16. århundrede var Slagelse plaget af flere markante brænde, men blandt andet en gammel kirkelade overlevede, hvor der indtil 1804 var latinskole. Her studerede blandt andre de kendte digtere og forfattere B.S. Ingemann, Jens Baggesen og H.C. Andersen. I nyere tid satte håndboldstjernen Anja Andersen i 90’erne igen Slagelse på danmarkskortet, da hun som træner for Slagelse Dream Team vandt flere danmarksmesterskaber og tre europæiske mesterskabstitler.

Slagelse havde i 2011 et indbyggertal på 31.979. Slagelse kommunes samlede areal er 567,34 km2. Slagelse ligger tæt på Storebæltsbroen og lige ved E20, hvilket gør den til et naturligt knudepunkt på Sydvestsjælland.


Find lejlighed i Slagelse på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til i Slagelse, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Slagelse, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Slagelse . Du kan se de aktuelle lejligheder i Slagelse herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Slagelse end lejlighed , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder i Slagelse

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til i Slagelse. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til i Slagelse der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Slagelse?

I Slagelse finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Slagelse ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Slagelse kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Slagelse ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Slagelse.

Hvor meget koster en bolig i Slagelse ?

Prisen på en bolig i Slagelse afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Slagelse.