Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejlighed i Helsingør

Find lejlighed i Helsingør på listen med ledige lejligheder i Helsingør herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder i Helsingør og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder i Helsingør. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Lejligheder i Helsingør. Mere info om lejlighed i Helsingør
Du har søgt efter Lejligheder i Helsingør. Mere info om lejlighed i Helsingør

Find lejlighed i Helsingør på listen med ledige lejligheder i Helsingør herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder i Helsingør og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder i Helsingør. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejlighed i Helsingør


Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.
Find lejlighed i Helsingør på Boligdeal.dk

Søger du lejlighed til i Helsingør, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Helsingør, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Helsingør . Du kan se de aktuelle lejligheder i Helsingør herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Helsingør end lejlighed , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder i Helsingør

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder til i Helsingør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejligheder til i Helsingør der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Helsingør?

I Helsingør finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Helsingør ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Helsingør kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Helsingør ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Helsingør.

Hvor meget koster en bolig i Helsingør ?

Prisen på en bolig i Helsingør afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Helsingør.