Lejlighed

Boligdeal.dk er Danmarks førende uafhængige søgemaskine for lejlighed til leje og til salg.

Søg lejlighed i hele Danmark

Både private, ejendomsselskaber og ejendomsmæglere og ejendomsadministratorer har adgang til at oprette en annonce med lejligheder - lejelejligheder, andelslejligheder og ejerlejligheder - på Boligdeal.dk.

Klik her for at få tilsendt nye lejligheder (andel, leje, ejer) i dit område

Skal du sælge eller udleje lejlighed? Klik her for at se boligsøgere der søger lejlighed lige nu...

Sådan finder du lejlighed på Boligdeal.dk

Du kan finde lejligheder i hele Danmark på Boligdeal.dk. Det kan du gøre på flere måder:
1. Søg lejlighed til leje eller til salg via kort...
2. Avanceret søgning efter lejlighed... (definer dine nøjagtige kriterier)
3. Vælg et af nedenstående links til de mest populære kategorier på Boligdeal.dk

Mest populære byer:

Se også:

- Boliger
- Sådan finder du din nye bolig
- Andelslejlighed
- Lejelejlighed
- Værelse til leje

Lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg

På Boligdeal.dk finder du tusindvis af ledige lejeboliger, andelsboliger og boliger til salg. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter lejelejligheder, ejerlejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse og værelser i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Boligdeal kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Boligdeal.dk!

Find ledige boliger til leje og til salg

Leder du efter ny bolig? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje og til salg, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

 

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger der matcher dine søgekriterier.