Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Villaer til leje i Herlev

Du har søgt efter Villaer til leje i Herlev.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Villaer til leje i Herlev.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Villa, som sendes ud til de relevante udlejere i Herlev. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger villa i Herlev

Herlev er en forstad til Storkøbenhavn med mere 25.000 indbyggere. Det er samtidig hovedbyen i Herlev Kommune, der var uberørt under Kommunalreformen i 2007. Herlev var i starten af det 20. århundrede en udpræget landkommune, på trods af at Herlev fik en station på Frederikssundbanen i 1879, noget der for mange andre byer i Storkøbenhavn satte gang i byudviklingen. Stationen lå dog for langt fra Herlev landsby til at udviklingen for alvor tog fart og først efter 2. verdenskrig begyndte Herlevs eksplosive udbygning da store dele af landejendomme blev opkøbt af og senere udstykket til bebyggelse.

I dag er Herlev præget af trafikstrukturen i og omkring byen, og flere hovedveje samt motorveje løber umiddelbart uden for byen. Dette har medført et stort industrikvarter uden for Herlev, der strækker sig helt ind i Ballerup kommune. Herlev er præget af etagebyggeri omkring landsbykernen, mens der nord for stationen ligger en lang række parcel- og villahuse.

Herlev havde i 2011 26.506 indbyggere. Herlev Kommune har et samlet areal på 12,04 km2. Herlev ligger imellem Ballerup og Brønshøj, mens byen grænser op mod Søborg og Bagsværd mod Nord. Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej er de største veje i byen.

 

Find villa til leje i Herlev på Boligdeal.dk

Søger du villa til leje i Herlev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer til leje i Herlev . Du kan se de aktuelle villaer til leje i Herlev herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Herlev end villa til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer til leje i Herlev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Herlev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Herlev der matcher dine søgekriterier.